Vicepresedintele social democrat crede ca Mircea Geoana ii face un serviciu lui Basescu fara sa-si dea seama.
Apelul unor fruntasi social democrati adresat sefului statului de a organiza un referendum pentru votul uninominal genereaza tensiuni in PSD. Vicepresedintele Victor Ponta a declarat ieri pentru Cotidianul ca unii dintre colegi actioneaza impotriva intereselor PSD. „A propune presedintelui Traian Basescu initierea unui referendum pentru introducerea votului uninominal reprezinta o eroare uriasa. Unii colegi de-ai mei, carora din pacate li s-a raliat si domnul Geoana, nu realizeaza ca de fapt ii fac un mare serviciu sefului statului. Nu ne este de ajuns ca prin referendumul din 19 mai am reusit sa-l relegitimam si sa-l ducem pe Traian Basescu de la 40 la 70%? Nu ne este de ajuns ca am umflat PD-ul in sondaje? Ce inseamna un nou referendum? Inseamna procente in plus pentru Traian Basescu si PD si o noua scadere dramatica in sondaje pentru PSD“.

Pozitia lui Ponta nu este singulara in PSD. Un lider care a dorit sa-si pastreze anonimatul sustine ca „Eugen Nicolicea si Anghel Stanciu - cei care blocheaza uninominalul in Comisia parlamentara, dupa care cer referendum - executa ordinele anumitor personaje din partid care au interesul sa-i submineze pe Cristian Diaconescu si pe Mircea Geoana“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.