Fostul premier Adrian Nastase s-a decis, ca dupa doi ani si jumatate in care a stat pe banca de rezerva a partidului, sa revina in structura de conducere a PSD. Nastase spune ca nu isi doreste scaunul lui Mircea Geoana, dar il critica pe acesta pentru modul in care gestioneaza situatiile criza prin care trece partidul.

"Nu pot dupa 17 ani sa ma uit cum partidul asta se face pulbere din cauza unor orgolii si ambitii si din cauza incapacitatii de a forma o echipa", a sustinut Adrian Nastase, deputat PSD.

Fostul premier spune insa ca nu doreste sa ii ia locul lui Geoana la sefia partidului.

"Nu as vrea sa fie interpretat comentariul meu ca fiind o lupta pentru putere. Eu am fost presedintele partidului si nu mi-am pus ca scop in viata sa fiu presedintele al PSD pentru a doua oara", a precizat fostul lider PSD.

Pe langa semnalul ca vrea sa se intoarca in echipa de conducere a PSD, Nastase il critica pe Mircea Geoana, pentru ca ii strica imaginea in fata social-democratilor.

"M-a deranjat si ma doare ceea ce s-a intamplat in ultimii doi ani in PSD si ca nu am simtit un sprijin din partea unora din liderii partidului.(...) Mai ales deranjat de o anumita declaratie a lui Mircea Geoana, la o intalnire cu colegii din PSD, care tindea sa le spuna acestora Mai lasati-l deoparte pe Nastase ca are probleme cu justitia si stiu eu ca o sa mai aiba si altele!", a mai spus Adrian Nastase.

Liderul PSD Mircea Geoana nu a comentat pana la aceasta ora declaratiile fostului premier.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.