Secretarul executiv al PD, Elena Udrea a acuzat ieri Guvernul ca actioneaza impotriva interesului national, permitand societatii Hidroelectrica sa furnizeze electricitate ieftina "baietilor destepti", pe timp de seceta.
"Una dintre masurile care se impun ar fi suspendarea contractelor Hidroelectrica cu <baietii destepti> din domeniul energiei. in felul acesta, rezervele de apa din lacurile de acumulare ar putea fi folosite pentru combaterea efectelor secetei, insa acum, Hidroelectrica livreaza electricitate ieftina <baietilor destepti>, care o vand mai departe", a declarat Elena Udrea. "Daca s-ar suspenda contractele, profiturile unora ar scadea considerabil", a adaugat Udrea. De asemenea, ea a criticat lipsa de reactie a Guvernului Tariceanu fata de criza provocata de seceta, cu toate ca avea informatii inca din luna februarie, in baza unor rapoarte de la Ministerul Agriculturii si de la Mediu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.