Fostul purtator de cuvant al presedintelui Traian Basescu, Adriana Saftoiu, a recunoscut luni seara, intr-o emisiune televizata, ca ar putea sa-i consilieze pe unii dintre adversarii politici ai celui langa care a stat atatia ani.
Intrebata daca ar putea lucra pentru Mircea Geoana, Adriana Saftoiu intai s-a codit, dupa care a raspuns ca "As putea sa spun ca da, din momentul in care sunt acum un om liber pe piata". A recunoscut ca are nevoie de un anumit cinism pentru asta, dar tot ea a adaugat ca "aici am o problema dar s-ar putea sa scap de ea si sa privesc lucrurile cinic". in privinta liderului PNL, premierul Tariceanu, Adriana Saftoiu a precizat: "Calin Popescu Tariceanu a fost unul din oamenii cu care noi am lucrat in campanie. si e foarte greu sa spun acum uite nu o sa mai lucrez eu cu domnul Tariceanu pentru ca s-a suparat tot satul pe domnul Tariceanu, dar iarasi, noi acum vorbim de supozitii. Domnul Tariceanu nu mi-a facut aceasta propunere". Ea a recunoscut ca "am si eu retinerile mele, dar nu ma simt chiar atat de separata de Calin Popescu Tariceanu, de membrii PNL".

Cat despre relatia cu PD, daca i s-a facut sau nu vreo propunere de colaborare, Adriana Saftoiu a declarat: "Pot sa-i inteleg ca in momentul de fata intre mine si PD e o relatie neutra".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.