Grupul de la Cluj a iesit destul de sifonat de pe urma sedintei Comitetului Executiv National al PSD.
Mircea Geoana a dezamorsat conflictul dintre Vasile Dincu si Marian Vanghelie, unul dintre subiectele fierbinti aflate pe agenda Comitetului Executiv National desfasurat vineri in Capitala. La final, liderul PSD era multumit. “Eu pot sa ma declar satisfacut de faptul ca, in urma unei discutii apasate, serioase, responsabile, cu colegii nostri si conducerea partidului nostru, am putut sa incheiem un capitol care m-a facut sa fiu foarte deranjat”, a spus Geoana. Liderii Grupului de la Cluj au preferat sa plece fara sa spuna nimic. Vasile Dincu si Ioan Rus aveau insa niste fete extrem de sugestive. Era clar: pierdusera meciul.

In spatele usilor inchise, Geoana s-a dezlantuit. Aproape a batut cu pumnul in masa, sustin surse care au fost numai ochi si urechi. Liderul PSD i-a amenintat atit pe Dincu, cit si pe Vanghelie ca ii paste un “avertisment” pentru ca si-au spalat rufele in public.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.