De la PSD, de exemplu, Minodora Cliveti, a fost plecata mai bine de jumatate de an in strainatate. La sfarsitul lunii iunie, desi figura ca fiind in Franta, voturile ei au fost inregistrate la sectiunea electronica a Camerei Deputatilor.

In aceeasi situatie se afla si colegul sau de Parlament, democratul Cezar Preda. El apare plecat in perioda 21 iunie - 1 iulie la lucrarile Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei. La o privire atenta pe stenogramele Camerei Deputatilor, pe 22 si 27 iunie Cezar Preda vota si in Camera Deputatilor.

Relu Fenechiu, de la liberali, este acuzat de IPP ca la finalul lunii iunie a anului trecut, desi era plecat din tara, a reusit sa voteze la Bucuresti in data de 26 si de 27 - 11 proiecte de lege.

Deptatul PRM Valeriu Buzea a reusit, de asemenea, ca in ziua de 11 aprilie sa figureze pe lista de vot a Camerei Deputatilor, fiind insa plecat la reuniunea de stiinta si tehnologie a NATO.

Cezar Preda si Minodora Cliveti au gasit rapid justificari - cei doi sustin ca nu erau plecati in zilele in care au votat si cer lamuriri din partea IPP.