Emil Constantinescu sustine ca democratii au preluat de la PSD „echipa de securisti informatori“.

Bogdan Olteanu, Emil Constantinescu si Marian Milut au explicat, in cadrul unei dezbateri organizate miercuri seara la sediul GDS, ca polul PNL - AP - PNTCD este o alianta ideologica. Printre adversarii politici ai polului: PSD, populismul si PD, un partid care foloseste retelele SRI si SIE, dupa Emil Constantinescu.

Presedintele Aliantei Populare, Emil Constantinescu, a explicat ca polul de centru-dreapta a fost format pentru a oferi o alternativa ideologica clasica - bazata pe doua oferte, liberala si crestin democrata, moderne si adaptate structurilor politice ale UE - la orientarile politice actuale, a stingii, reprezentata de PSD, si a populismului. Polul este net diferit de CDR, a spus Emil Constantinescu, nefiind o alianta electorala de partide si asociatii, ci o alianta politica pe termen lung.

Fostul sef al statului a gasit o explicatie si pentru boomul inregistrat in sondaje de catre democrati. „PD s-a aliat cu partidul domnului Magureanu pentru a obtine echipa de informatori securisti care a trecut in PD. Acum a avut loc, intr-o totala nepasare a societatii civile, apropierea partidului domnului Talpes, care i-a oferit reteaua SIE. Vedem astfel retelele SRI si SIE care permit cresterea


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.