Ion Tiriac ii da in judecata pe Cornel Ivanciuc, Laszlo Szabo-Szeley si Florin Tudose, pe moderatorul Madalin Ionescu si postul de televiziune National TV, in urma unei dezbateri privind celebra vinatoare de la Balc.

Acuzatia adusa este aceea de a-i fi stricat imaginea fostului tenismen prin afirmatiile facute la emisiunea "Miezul problemei", difuzata pe 25 ianuarie a.c. Tema dezbaterii invocate de Tiriac se referea la eventualele incalcari ale legii in cazul partidei de vinatoare de la Balc. Cunoscutul om de afaceri a declinat invitatia de a participa la emisiune, pretextind ca pleaca in Germania. El si-a facut cunoscut punctul de vedere asupra subiectului a doua zi, la emisiunea "Zece si un sfert" de la Realitatea TV.

Deficit mare de imagine

Madalin Ionescu crede ca e vorba de o incercare de intimidare, mai ales ca Tiriac recunoaste ca moderatorul nu a facut afirmatii defaimatoare la adresa sa. Lui Ionescu i se reproseaza doar ca nu a intervenit atunci cind trebuia. Realizatorul de la National TV crede ca Tiriac nu intelege conceptul de libertate a exprimarii. "Poate ca ar trebui sa dea in judecata cele citeva sute de telespectatori care au trimis mesaje dure la adresa lui si a lui Adrian Nastase", comenteaza moderatorul.

Jurnalistul Cornel Ivanciuc afirma ca el se astepta sa fie dat in judecata, dar banuieste ca totul va degenera intr-un circ din care imaginea lui Tiriac va iesi si mai sifonata decit este acum. "Decizia multimilionarului roman este socanta prin suma enorma pe care o pretinde", considera Laszlo Szabo-Szeley. Daca ar fi vrut sa procedeze corect, ar fi cerut o suma neglijabila, multumindu-se sa-si restaureze onoarea patata, nu sa cistige bani de pe urma unor oameni al caror standard de viata nu e comparabil cu al sau, adauga presedintele fundatiei AVES. Surse din anturajul lui Tiriac declara ca suma ceruta de el a fost calculata nu in functie de veniturile acuzatilor, ci in functie de dimensiunile pagubei pe care crede ca acestia i-au adus-o.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.