Sustinator al PNL si adept al formarii unui pol de dreapta cu liberalii, presedintele PNTCD, Marian Milut, s-a intors impotriva liberalilor. Liderul taranist il acuza pe presedintele PNL, premierul Calin Popescu Tariceanu, ca "a cedat mult prea usor presiunilor populiste" ale PSD, PD si PRM, angajandu-se politic pentru marirea pensiilor inainte de a identifica solutiile economice ale acestei masuri.
Prin intermediul unui comunicat de presa, Marian Milut sustine ca sursele alternative de finantare prezentate de PNL pentru marirea pensiilor, altele decat aplicarea de noi taxe si impozite pentru salariati, "nu sunt pana in prezent credibile". Liderul PNTCD ii critica pe ministrii finantelor si muncii, Varujan Vosganian si Paul Pacuraru, pentru usurinta cu care au sustinut majorarea pensiilor. "Nu se poate ca ministrul muncii, Paul Pacuraru, sa afirme si ca a identificat surse pentru majorarea bugetului de asigurari sociale, dar si ca nu vede nici o problema daca acest buget va fi suplimentat din bugetul de stat", a precizat Milut, care sustine cresterea pensiilor in functie de situatia economica a tarii.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.