Surse guvernamentale sustin ca PIN nu va avea dreptul sa prezinte lista de candidati la alegerile pentru Parlamentul European.
Sursele citate au afirmat ca motivul pentru care formatiunea politica a lui Cozmin Gusa nu poate candida rezida din faptul ca nu a depus la termen listele obligatorii de semnaturi de sustinere. Sursele citate au facut referire la situatia PIN, dupa ce, saptamina trecuta, conducerea acestui partid a dat publicitatii criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca propriii membri pentru a fi selectati pe listele „europene“.

Contactat de Cotidianul, Gusa a precizat ca „asa ceva este imposibil“. „Legea spune foarte clar ca lista de semnaturi pentru sustinerea candidaturilor se depune cu o luna inaintea datei alegerilor. Guvernul a modificat data alegerilor, deci mai pot depune semnaturile necesare. Daca s-a facut vreo smecherie, atunci o sa dam in judecata Guvernul“, a precizat liderul PIN.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.