Politica 9 Iulie 2007 00:07
Baronii PSD vor deschide astazi, din nou, razboiul cu premierul Tariceanu, din cauza ca acesta nu le-a dat miliardul de euro promis la negocierile de acum o luna.
Biroul Permanent de Conducere al PSD va lua atazi in discutie suma de 1 miliard de euro pe care premierul Tariceanu le-a dat-o social-democratilor. Vicepresedintele PSD Liviu Dragnea, seful Uniunii presedintilor de Consilii Judetene, il acuza pe Tariceanu ca si-a incalcat din nou promisiunile facute pesedistilor la negocierile de acum o luna, cand s-a angajat sa aloce 1 miliard de euro pentru primariile social-democratilor. La vremea respectiva, cand se negocia sprijin parlamentar pentru Cabinetul PNL-UDMR, baronii locali ai PSD i-au cerut premierului 1 miliard de euro ca "gest de bunavointa" pentru faptul ca a ramas in functie cu ajutorul voturilor social-democrate. Potrivit negocierilor, la rectificarea bugetara Tariceanu ar fi urmat sa dispuna alocarea miliardului de euro catre administratia locala, astfel incat cea mai mare parte din acesti bani sa ajunga la cele 1900 de primarii ale PSD.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.