Politica 7 Iulie 2007 00:05

Ciuca (PC): Cotroceniul a hartuit Guvernul

Purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca, a apreciat ieri ca activitatea Cabinetului Tariceanu II din cele trei luni de mandat „nu este extraordinara, una din cauzele acestei situatii fiind aceea ca presedintele Traian Basescu 'a hartuit>> Executivul“. Pe de alta parte, Ciuca a spus ca nu crede ca Guvernul va avea probleme in a-si duce mandatul pana la capat.

Hasotti (PNL): Activitatea Guvernului este una remarcabila

Senatorul PNL Puiu Hasotti a declarat ieri, conform AM Press, ca toti ministrii Cabinetului Tariceanu II sunt „buni si foarte buni“, iar „coerenta“ este caracteristica principala a activitatii Cabinetului. „Activitatea acestui Cabinet este una remarcabila, fiindca in ciuda tensiunilor politice create de Traian Basescu si de PD, guvernul si-a pastrat coerenta“, a spus Hasotti. Cu acest prilej, senatorul PNL a tinut sa infirme inca o data zvonurile cu privire la faptul ca ar fi caracterizat Cabinetul Tariceanu II drept un guvern de papagali.

Blaga (PD): Repozitionarea PSD va duce la caderea Executivului

Vasile Blaga a declarat ca activitatea Cabinetului Tariceanu II este una „neconvingatoare“. El a afirmat ca nu da prea mari sanse de supravietuire Guvernului, fiindca intrevede o repozitionare a PSD fata de acesta. „Pana acum, PSD s-a complacut sa sustina Guvernul, dar cred ca deja e o nemultumire si acolo. Daca Mircea Geoana nu va trece in opozitie si nu isi va recastiga electoratul, filialele din teritoriu ii vor lua capul pana la Craciun“, a explicat secretarul general al PD.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.