Politica 5 Iulie 2007 23:44
Deputatul liberal George Scutaru a fost numit coordonator de imagine si publicitate pentru Partidul National Liberal la alegerile europarlamentare si anunta ca este pregatit pentru o campanie "dura si murdara".

George Scutaru a anuntat ca PNL va duce sub indrumarea sa "o altfel de campanie pentru alegerile europarlamentare, una tinereasca, mai adaptata ca oricand societatii actuale".

Scutaru spune ca urmatorul pas va fi discutia pe strategia politica si pe cea de imagine. "Imi doresc sa avem o campanie dinamica, care sa puna accent pe realizarile partidului ca partid de guvernare si pe candidatii nostri. De asemenea, vrem sa punem accent pe valoarea candidatilor nostri, pe dinamismul lor ca un atu propriu in fata ofertei altor partide", a declarat George Scutaru.

Deputatul liberal a mai spus ca se asteapta la o campanie dura, "cu multe atacuri sub centura", avand in vedere miza alegerilor pentru Parlamentul European.

"Va fi o campanie dura, destul de murdara. Exista o stare de nervozitate pe scena politica, dupa referendum, iar miza alegerilor pentru PE este mare, pentru ca acestea vor reprezenta o fotografie a ponderii in electorat a partidelor", a mai spus Scutaru.

Deputatul George Scutaru a fost consilierul de imagine al presedintelui Aliantei pentru Romania, Teodor Melescanu, si are experienta si de jurnalist.

Hrebenciuc il avertizeaza pe presedinte

Liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, considera ca eventualul refuz al presedintelui Traian Basescu de a promulga legea de crestere a pensiilor, initiata de PSD, ar insemna "o incalcare grava a Constitutiei" si ar reprezenta "un motiv serios" pentru demiterea sefului statului. "Daca presedintele Traian Basescu refuza promulgarea legii privind cresterea pensiilor, initiata de PSD, acest lucru reprezinta o incalcare grava a Constitutiei care prevede explicit ca statul este obligat sa asigure conditii de viata decente romanilor si cu atat mai mult celor peste 5,5 milioane de pensionari. Acest refuz reprezinta un motiv serios pentru demiterea presedintelui", se arata intr-un comunicat semnat de Viorel Hrebenciuc si dat ieri publicitatii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.