Presedintele PIN, Cozmin Gusa, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca anumiti politicieni, inclusiv premierul Calin Popescu Tariceanu 'nu au voie sa mearga in mediul rural', datorita modului in care s-a negociat capitolul agricultura din Tratatul de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana.
'Un lucru este evident: sunt cateva persoane care nu au voie sa mearga in mediul rural, pentru ca vor avea mari probleme. Mi-au transmis cetatenii mesaje. Cel mai important dintre toti este Calin Popescu Tariceanu. Il sfatuiesc sa nu mearga in mediul rural din Romania, cum, de altfel, am vazut ca nu merge nici actualul ministru al agriculturii, Decebal Traian Remes', a spus Gusa. Liderul PIN considera ca mediul rural va reactiona puternic, in momentul in care va afla toate conditiile negociate in privinta finantarilor, cultivarii plantelor sau comercializarii laptelui. 'Cand romanii vor afla toate aceste conditii negociate cu UE, care ne transforma intr-o tara specializata in servicii, se vor ingrozi si, din acest motiv, niciun politician de la guvernare nu isi asuma sa informeze cetatenii din mediul rural, care sunt dependenti de productie', a conchis Gusa.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.