Partidul lui Voiculescu este un aspirator de personaje care refuza sa accepte ca le-a trecut vremea in politica.

Ultima achizitie: Corneliu Ciontu. Partidul Conservator, ambitia politica a magnatului Dan Voiculescu, reuseste performanta sa aspire rand pe rand toti pensionarii politici. Nu conteaza daca ai probleme cu justitia, cu CNSAS sau cu traseismul.

Din contra, sunt calificative care te ridica in ierarhia partidului. Dupa Dan Ioan Popescu, Rodica Stanoiu si generalul Chelaru, ultima achizitie a PC este Corneliu Ciontu, fosta mana dreapta a lui C.V. Tudor. In planurile lui Voiculescu mai intra si Dan Claudiu Tanasescu si cunoscutul fost-baron PSD-ist Bebe Ivanovici.

Ciontu, botezat conservator

Corneliu Ciontu a fost multa vreme mana dreapta a lui C.V. Tudor. La un moment dat, cand Tribunul a incercat o operatiune de schimbare a imaginii PRM, l-a uns presedinte al partidului. Lui Ciontu i-a placut atat de mult scaunul, incat nu a vrut sa-l mai paraseasca atunci cand Vadim a revenit.

Acest conflict i-a adus lui Ciontu o performanta politica rara: a devenit primul presedinte de partid exclus direct din functie de un simplu membru: C.V. Tudor. Dupa despartirea de Vadim, a incercat sa formeze Partidul Popular, impreuna cu inca 13 parlamentari plecati din PRM. Fara succes insa.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.