Vicepresedintele PD Sorin Frunzaverde a negat existenta vreunei discutii cu lideri ai PNG-CD cu privire la o eventuala sustinere din partea democratilor pentru ca partidul condus de Gigi Becali sa fie acceptat de Partidul Popular European (PPE) ca observator.
Nu-l cunosc pe domnul Dancu (n.r.-Catalin Dancu, vicepresedinte al PNG). Nu am vorbit nici macar o data la telefon cu el - a declarat luni, intr-o conferinta de presa, liderul democrat.

Sorin Frunzaverde a afirmat ca indiferent ce solicitari vor veni din Romania, pana dupa alegerile pentru Parlamentul European, niciun partid nu va dobandi statutul de observator in PPE, tocmai pentru ca popularii europeni vor sa verifice potentialul partidului respectiv. �In general, PPE nu agreeaza in interiorul sau partide zecimale. Vreau sa va spun ca inclusiv PNTCD, care, din nefericire, a ajuns la un scor care in permanenta cocheteaza cu eroarea din sondajul respectiv, nu reprezinta o situatie confortabila pentru popularii europeni - a precizat vicepresedintele PD.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.