Geoana le-a interzis lui Dincu, Ponta si Vanghelie sa se mai atace in presa.

Cu inteligenta rabinului, Mircea Geoana a decretat ieri ca Ponta, Dincu si Vanghelie nu mai au voie sa se certe in public. In particular, adica "in interiorul partidului", au voie, si asta se va intimpla pe 27 iunie, la sedinta Comitetului National Executiv. "Nu vom permite si nu vom tolera continuarea discutiilor in presa pina la Comitetul National", a declarat ieri Mircea Geoana, care a anuntat "masuri oricit de drastice" pentru oricine se va abate de la regula.

Presedintele PSD a admis ieri ca toti cei trei lideri au gresit intrind in "jocul conflictelor care fac rating la emisiuni". "Nu fac bine aceste discutii. Sint in contratimp cu ce-si doreste partidul. Nu aceasta este tema cea mai importanta a partidului. Nu e momentul conflictelor interne", a mai spus Geoana la finalul sedintei.

Marian Vanghelie n-a fost ieri la sedinta PSD, el de altfel nefiind membru al forului de conducere. Vasile Dincu insa a fost. Cum a venit, l-a si trosnit pe Vanghelie, spunind ca "oamenii de la Cluj asteapta sa se faca o distinctie intre tiganie si social-democratie, atit". Si Victor Ponta si-a aratat coltii de dimineata, la intrarea in sedinta. "Trebuie sa rezolvam problema domnului Vanghelie. O sa incercam sa rezolvam problema Marian Vanghelie, pentru ca altfel nu putem merge inainte", a afirmat Ponta


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.