Dancu si Vanghelie s-au certat la Realitatea TV, iar Ponta si Birchall s-au ciocnit la „Romania Actualitati" in fostul monolit denumit PSD, s-a ajuns ca liderii sai sa se certe in direct la televizor sau la radio. Vasile Dancu si Marian Vanghelie au purtat o discutie aprinsa la o emisiune difuzata de Realitatea TV.
Victor Ponta, si el vizat de criticile lui Marian Vanghelie, a enumerat, in direct, la radioul public, toate epitetele pe care primarul sectorului 5 le-a folosit la adresa unor colegi de partid. Mircea Geoana a spus ca ii va linisti pe cei trei, folosind "intelepciunea rabinului si fermitatea liderului" si a precizat ca va discuta cu acestia in Biroul Permanent National.

Vasile Dancu si Marian Vanghelie si-au pus la bataie functiile din partid pentru a demonstra cine are mai multa sustinere. Membrul "grupului de la Cluj" i-a cerut lui Vanghelie sa-si ceara scuze pentru faptul ca i-a cerut excluderea din partid, alaturi de Ponta. in plus, Dancu i-a solicitat primarului sectorului 5 sa recunoasca "cine l-a pus sa ceara demisiile". "Daca va hotari Comitetul Executiv ca eu si cu Victor Ponta suntem pentru partid un lest si nu poate sa decoleze partidul din cauza asta, atunci noi plecam. Dar daca hotaraste ca noi nu suntem un lest, atunci pleci tu", i-a spus ideologul PSD lui Vanghelie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.