Senatorul Dan Claudiu Tanasescu a anuntat, ieri, in plenul sedintei acestei Camere, ca demisioneaza din Partidul Romania Mare (PRM)
.Parlamentarul a declarat ca nu a primit nicio instiintare oficiala de la acest partid, prin care sa i se comunice decizia de excludere din PRM.Am aflat si eu ca am fost exmatriculat din randurile PRM, dar daca nu am primit nimic in scris de la conducerea acestui partid vreau sa-mi declar demisia din randurile PRM, a afirmat Dan Claudiu Tanasescu.

La randul sau, liderul grupului PRM de la Senat, Nicolae Iorga, a declarat ca au fost depuse deja la Biroul Permanent al Senatului cererile de modificare a componentei unor comisii in care activeaza membri ai PRM. Astfel, potrivit liderului grupului PRM, locul lui Dan Claudiu Tanasescu de la Comisia economica va fi preluat de Valentin Dinescu, care ar putea sa ramana in functia de presedinte al acesteia.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.