Ramanerea PNL, in continuare, la guvernare, ar insemna o sinucidere politica in grup a acestei formatiuni politice, este de parere presedintele PIN, Cozmin Gusa. Potrivit acestuia, cea mai buna solutie pentru PNL in acest moment ar fi trecerea in opozitie
.Daca PNL doreste sa mai supravietuiasca din punct de vedere politic, atunci ar trebui sa treaca cat mai urgent in opozitie. A ramane in continuare la guvernare, sub amenintarea santajarii oricand de catre PSD, ar insemna sinuciderea politica a acestei formatiuni politice, a afirmat Cozmin Gusa,intr-o conferinta de presa, sustinuta miercuri, la Iasi.

Liderul PIN a subliniat ca premierul Calin Popescu Tariceanu ar trebui sa-si dea imediat demisia din functie, permitandu-i in acest fel presedintelui Traian Basescu sa-si faca propriul sau guvern. Acest lucru ar conduce la eliminarea tuturor tensiunilor din viata politica si ar permite Romaniei sa fie administrata de un guvern care, cel putin teoretic, ar putea fi mai bun decat cel actual, macar din perspectiva sefului statului, a mentionat Gusa.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.