Democratii anunta ca vor denunta la tribunal protocolul Aliantei D.A.
Liderul PD, Emil Boc, a anuntat ieri la Cluj ca PD va incepe demersurile la tribunal pentru desfiintarea Aliantei D.A. Liberalii, prin deputatul Relu Fenechiu, declara ca "nu se raliaza" acestei actiuni si "ii lasa pe democrati sa distruga Alianta". "Am asteptat pina in ultimul ceas sa vedem daca mai este posibila o refacere a Aliantei D.A. printr-o guvernare PD-PNL-PLD, dar nu este posibil. Vom incepe de saptamana viitoare demersurile juridice, pe linga cele politice, pe care colegii liberali le-au pus la punct privind distrugerea Aliantei, ca din punct de vedere juridic ea sa fie desfiintata", a declarat Boc. El a adaugat ca eliminarea PD de la guvernare constituie "proba suprema" a desfiintarii juridice a Aliantei.

"Pe Traian Basescu si PD nu i-a interesat Alianta D.A., ci i-a interesat ca PNL sa nu mai existe. A fost proiectul lor politic, inceput cu infiintarea PLD - grupa mica a PNL - si continuat cu snoava guvernului PNL-PD-PLD. Nu ne raliem acestui proiect juridic si ii lasam sa distruga singuri Alianta", a comentat ieri Relu Fenechiu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.