Decretul cu numarul 599 din data de 11 iunie 2007 prin care presedintele l-a suspendat din functie pe ministrul Zsolt Nagy a fost trimis spre publicare la Monitorul Oficial al Romaniei, asta dupa ce procurorii Parchetului General au dispus pe data de 27 aprilie inceperea urmaririi penale impotriva lui Nagy.

Desi la acea data Laura Codruta Kovesi l-a informat oficial pe presedintele interimar Nicolae Vacaroiu despre declansarea urmaririi penale, acesta nu a considerat necesar sa dispuna suspendarea lui Nagy din functie.

Decizia de ieri vine in contextul in care ministrului suspendat i s-au prezentat pentru prima oara actele de urmarire si rechizitoriul.

Cu toate acestea, conducerea UDMR a inceput sa vehiculeze scenariul "razbunarii politice". "Fata de ce s-a spus acum cateva luni nu exista alte indicii, alte fapte legate de cazul domnului ministru Nagy Zsolt. (...)


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.