Vicepresedintele liberal, Ludovic Orban, a declarat ieri ca presedintele Traian Basescu este "necredibil" in mesajul sau anticomunist.
"Uita ca, in urma cu trei luni, a declarat ca Legea lustratiei nu mai reprezinta o prioritate. Uita, de asemenea, ca, timp de 18 ani, a fost sistematic impotriva oricarui demers de condamnare a comunismului, de eliminare din viata publica a celor care au facut parte din sistemul comunist. Este complet necredibil in acest mesaj anticomunist, deoarece este unul dintre privilegiatii regimului comunist si primul dintre lustrabili", a declarat vicepresedintele liberal.
El l-a acuzat pe Traian Basescu ca, in ultima vreme, nu a facut altceva decat sa "fure" temele politice ale PNL."Nu isi da seama ca incearca sa interpreteze o arie de tenor cu o voce soprana de coloratura", a adaugat Ludovic Orban.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.