Presedintele Partidului Liberal Democrat, Theodor Stolojan, a declarat ieri pentru A. M. Press, ca nu crede ca guvernul Tariceanu II va cadea din cauza ca premierul Calin Popescu Tariceanu isi va da demisia (scenariul demisiei lui Tariceanu a fost lansat de vicepresedintele PSD, Vasile Dancu, intr-un interviu acordat, luni, unui cotidian central ' n.r.).
'Din cate il stiu eu pe omul Calin Popescu Tariceanu, acesta nu este capabil sa aiba demnitatea de a-si da demisia. Eu cred ca, din pacate, Tariceanu va alege mai degraba varianta taraganarii lucrurilor decat cea a demisiei. Eu il inteleg, este greu sa renunti la fotoliul de premier', a apreciat Theodor Stolojan. Liderul PLD a adaugat ca el, personal, s-ar bucura ca premierul Tariceanu sa ii demonstreze ca nu are dreptate si sa isi dea demisia.'Opinia mea este cunoscuta. Guvernul Tariceanu nu are legitimitate fiindca este compromis din punct de vedere politic si slab profesional. De aceea, acest guvern trebuie sa plece. Cum se va intampla acest lucru' prin demisia lui Calin Popescu Tariceanu, sau prin motiune de cenzura ' este mai putin important', a afirmat Stolojan


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.