Deputatul PC, Ioana Constanta Popescu, a declarat ca formatiunea condusa de Dan Voiculescu nu va fuziona cu nici un alt partid politic.

'Am vazut ca au aparut in presa zvonuri cu privire la o presupusa fuziune intre PC si PNL. Vrem sa clarificam acest lucru. Partidul Conservator nu are intre obiectivele sale intentia de a fuziona cu PNL sau cu oricare alt partid. Aceste zvonuri, venite pe surse, au ca scop intoxicarea prin intermediul mass-media', a spus Ioana Popescu. Aceasta a adaugat ca PC a devenit o tinta fiindca voturile conservatorilor 'sunt foarte valoroase' in Parlament.

'PC este tinta atacurilor mai multor formatiuni politice, de aceea suntem indreptatiti sa credem ca Partidul Conservator este un partid incomod si foarte important, si nu pe cale de dizolvare sau de disparitie, cum se arata in presa', a mai spus deputatul PC. Totodata, Ioana Popescu a adaugat ca PC nu va semna motiunea pe care o depune PD-ul, fiindca 'este un partid de opozitie, care isi face datoria'. Deputatul PC a mai spus ca 'semnaturile PC sunt foarte importante pentru PD, care doreste sa depuna motiunea, motiv pentru care se fac presiuni foarte mari asupra membrilor PC'. Partidul Conservator detine 'informatii sigure' referitoare la faptul ca presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, raspandeste zvonuri referitoare la o posibila fuziune PNL-PC, a sustinut, duminica, in cadrul unei conferinte de presa, consilierul municipal Octavian Petrovici, vicepresedinte al filialei PC Bucuresti.

'Avem informatii sigure ca Bogdan Olteanu arunca aceste petarde pe piata, cum ca PC ar fuziona cu PNL. Olteanu ar trebui sa aiba grija de ceea ce se intampla in PNL, deoarece aceste informatii sunt lansate pe piata pentru a masca disolutia Partidului Liberal. Atata vreme cat membri din conducerea centrala, din administratia publica, dar si consilierii si alesi locali ai PNL trec la alte partide, inseamna ca acest partid are o grava problema interna', a declarat Petrovici.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.