PLD semneaza alaturi de PD motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a declarat ca in urma unor discutii purtate cu liderul PD, Emil Boc, PLD a decis sa participe la elaborarea, semnarea si depunerea in Parlament, impreuna cu democratii, a motiunii de cenzura, care "speram sa fie depusa saptamana viitoare".

Potrivit Constitutiei, motiunea de cenzura poate fi initiata de cel putin o patrime din numarul parlamentarilor, iar PD si PLD au doar 100 de mandate, cu 15 mai putine decat minimul necesar.

in acest sens, liderul executiv al PLD a aratat ca "Sunt convins ca o sa avem si celelalte semnaturi, din randul independentilor dar si al partidelor care si-au anuntat deja intentia de a semna o motiune de cenzura". Vicepresedintele PD, Cezar Preda, a declarat si el ca "ne mai trebuie inca un numar mic de deputati pe care avem garantiile ca-i vom avea si oamenii vor participa la depunerea acestei motiuni". Democratul a explicat ca "va fi o motiune politica strict axata pe referendum. Nu va fi o motiune care va duce in profunzime fiecare act de guvernare al guvernului Tariceanu".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.