De la inceputul campaniei electorale si pana in prezent Guvernul Nastase a operat 41 de rectificari bugetare pe furis prin tot atatea hotarari de guvern, suplimentand cu darnicie fondurile alocate anterior unor ordonatori de credite. Aceste manevre au consumat 50 milioane de euro din banii publici. De pilda, ca sa se puna bine cu "cadrele" ceresti si cu slujitorii acestora pe pamant, preotii, Adrian Nastase a "pompat" in biserici peste doua milioane de euro prin
20 de hotarari de guvern. Scopul electoral al rectificarilor este evident daca tinem seama de faptul ca in sistem s-au "injectat" mai mult bani pentru pensii si ajutoare decat pentru investitii. De generozitatea guvernamentala de sfarsit de mandat s-au bucurat si serviciile secrete. Serviciul de Telecomunicatii Speciale a primit un supliment de 17,5 miliarde de lei, dintre care 13 miliarde de lei pentru cheltuielile de personal, iar Serviciul Roman de Informatii a obtinut 77,2 miliarde de lei pentru "servicii" si "cheltuieli materiale".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.