Campania murdara impotriva candidatului Aliantei D.A. PNL-PD la presedintie, Traian Basescu, a atins, cu cateva zile inaintea alegerilor generale, culmile grotescului. Dupa modelul falsificarii fluturasilor Coalitiei pentru un Parlament Curat, prin care au fost atacati candidatii liberali si democrati la Parlament, Basescu este persiflat si calomniat prin afise electorale contrafacute. Campaniei denigratoare nu-i scapa nici unul dintre afisele electorale pentru alegerile prezidentiale ale sefului pedistilor.
Pe mailurile redactiilor au fost trimise o serie de poze trucate cu sigla Aliantei D.A. si sloganul electoral "Asa DA presedinte" redand imagini pornografice de-a dreptul scabroase. Liderul PD este "taxat" pentru declaratiile sale favorabile homosexualilor si este prezentat ca un gay. Intr-o astfel de ipostaza, imaginea sa este asociata cu a unui vapor care se scufunda, facandu-se astfel trimitere la dosarul "Flota" cu care Basescu a fost deseori atacat de adversarii sai de la PSD si sugerandu-se ca el a distrus flota romaneasca. Si indemnul presedintelui PD dintr-un film electoral de pe propriul site "28 noiembrie - Ziua Evolutiei" este persiflat, el fiind prezentat intr-o poza ca maimuta sub sloganul "Va chem la evolutie".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.