"La orice partid am fost, am construit, sunt cel mai mare constructor de partide", a declarat ultima "achizitie" a PNL, deputatul Nicolae Popa. Acesta a parasit recent Partidul Conservator, din cauza unor diferende cu Dan Voiculescu. Inainte de PC, Popa a mai avut in palmares prezente pasagere in PSD si in defunctul ApR. Pe principiul "omul sfinteste locul", Popa priveste inapoi cu mandrie.

"Nu am fost acolo sa primesc de-a gata, numai la masa cu bucate. Efectiv, am muncit foarte mult in cariera mea politica", a spus Popa, care si-a inceput cariera politica in filiala PSD-Alba, pe care a consolidat-o inainte sa treaca in partidul fondat de Teodor Melescanu.

"La fel, aici am luat-o de la zero si am avut performante deosebite cu ApR , inregistrand, la alegerile locale, un scor de peste 15 %, in numai 3 ani de zile", sustine actualul deputat PNL. Cum ApR a pierdut alegerile parlamentare din 2000 nereusind sa intre in Parlament, "ctitorul de partide" a devenit membru in PUR-Alba, care pe atunci era "la minus infinit", dupa cum a apreciat chiar deputatul.

"Nu stia nimeni de PUR in Alba si am reusit in doi ani si jumatate sa realizez cu PUR tot o performanta, obtinand 10% cu acest partid", se mandreste astazi Nicolae Popa, dispus sa reia acum efortul sisific alaturi de liberalii din acelasi judet. "Aici, la PNL, nu am avut niciodata in vedere ca sunt la putere, am luat decizia de a ma inscrie in PNL inainte de a fi afisate rezultatele referendumului.

Acum, s-ar putea ca PNL, dupa negocierile pe scena politica, sa ajunga in opozitie.
Eu, altminteri, am fost tot in opozitie si mi se potriveste haina de opozant mult mai bine decat aceea de a fi la putere", a conchis actualul liberal, fost pesedist, aperist si pecist.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.