Vicepresedintele executiv al PRM, Lucian Bolcas, a declarat, ieri, pentru A.M.Press ca nu poate sa comenteze in niciun fel variantele de coalitii de pe „biletelul" uitat de Viorel Hrebenciuc la sedinta Comitetului Executiv National al PSD (una din variante era o coalitie PSD-PRM-PC – n.r.).

„Consider ca e sub demnitatea mea sa comentez biletele uitate. Apreciez ca politica este un lucru serios", a spus Bolcas, care a adaugat insa ca PRM nu va refuza negocierile cu celelalte partide. „In ceea ce priveste solutiile care trebuie cautate in situatia politica actuala, Partidul Romania Mare este, ca de obicei, in modul cel mai democratic, deschis tuturor consultarilor.

Se fac asemenea consultari si este normal ca rezultatul acestor consultari si tratative care se fac intre partide sa fie aduse la cunostinta conducerii partidelor, care sa ia deciziile cele mai bune. Abia apoi, ele vor fi aduse la cunostinta opiniei publice", a sustinut Bolcas, care a precizat ca, in calitatea sa de „simplu vicepresedinte al partidului", nu-si poate permite sa faca aprecieri asupra strategiei pe care PRM ar trebui sa o urmeze in privinta viitoarelor aliante.