Liderul partidului, Emil Boc, spune ca democratii nu vor intra la guvernare si ca nu vor sustine un guvern PSD.

Presedintele PD, Emil Boc, ne-a declarat ieri ca partidul pe care il conduce nu va sustine in Parlament un guvern PSD si ca posibila eliminare a interdictiei de colaborare cu social democratii din statutul PD ar putea servi doar unei colaborari punctuale in Parlament.

Boc a precizat totodata ca PD nu este interesat sa intre acum la guvernare. "PD intra la guvernare numai in urma alegerilor, fie ele anticipate sau la termen. Nu vom face guvern nici cu PSD, nici cu vreo alta formatiune politica si vom respinge orice viitor guvern. Pina la alegeri vom sustine orice motiune de cenzura. Acum, tinta noastra sint alegerile anticipate", ne-a declarat liderul PD, Emil Boc. "Nu sustinem nici un fel de guvern. Nici de uniune nationala, nici de tehnocrati, nici de alti politicieni. Problema asta sa o descurce PSD si PNL. Ei au incurcat-o, ei sa o descurce, dar fara ajutorul PD", a adaugat si secretarul general al PD, Vasile Blaga.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.