Nu vrem sa fim mascota domnului Basescu si nici nu am luat legatura cu PD, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa organizata la Targu Mures, vicepresedintele Uniunii Civice Maghiare, Tokes Andras, transmite corespondentul Rompres.

Acesta a spus ca UCM a sustinut o campanie pro-Basescu inainte de referendumul din 19 mai, dar ca acest lucru nu inseamna ca ar fi primit promisiuni de sustinere din partea presedintelui suspendat sau a PD."Cei care au urmarit campania socialistilor din Ungaria impotriva lui Viktor Orban au putut constata ca aceasta se aseamana cu cea a coalitiei anti-Basescu", a sustinut Tokes, care a precizat ca acest lucru l-a simtit si populatia maghiara la nivel local.

Tokes Andras a spus ca Marko Bela se va retrage din Guvern doar fortat de anumite evenimente si ca liderii UDMR vor sacrifica persoane din linia a treia, posibil presedinti comunali ai UDMR, ca sanctiune pentru esecul referendumului.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.