Liderul PPCD, Gheorghe Ciuhandu, considera o operatiune de fatada retragerea lui C.V. Tudor din scaunul de lider. Ciuhandu crede ca si eventuala schimbare a denumirii PRM in Partidul Popular Romania Mare nu reprezinta o schimbare in profunzime, ci denota o ingrijorare a liderilor partidului privind viitorul lor politic. "Incercarea PRM de a se pozitiona pe culoarul popular crestin-democrat nu afecteaza in nici un fel Partidul Popular Crestin-Democrat, care isi continua proiectul politic, independent de astfel de tentative", a subliniat sambata presedintele PPCD atragand atentia ca prin "asa-zisa schimbare" PRM nu va reusi sa amageasca nici electoratul roman, nici reprezentantii Partidului Popular European.

"Atat electoratul, cat si Europa stiu cine este PRM, cunosc faptul ca acest partid, indiferent de denumirea pe care o poarta, este un exponent al structurilor securisto-comuniste pe care noi le-am condamnat inca o data astazi, la Timisoara, cu ocazia aniversarii a 15 ani de la lansarea Proclamatiei de la Timisoara", a conchis Ciuhandu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.