PSD si PRM au organizat ieri, in Bucuresti, un miting comun, insa liderii lor nu s-au afisat impreuna.

Desi au carat oameni din toate judetele, PSD, PRM, PC si PNL au reusit sa adune, ieri, abia 15.000 de simpatizanti pe platoul din fata Academiei Militare din Bucuresti. Asta in ciuda faptului ca, initial, ultima manifestatie a fratiei anti-Basescu se dorea a fi cea mai mare, organizatorii propunandu-si ambitioasa cifra de 80.000.

Vadim, bruiat de elicopterul lui Felix

Fratia anti-Basescu a fost deschisa de un concert al cantaretei-senator PRM Irina Loghin. Dupa ce atmosfera a fost incalzita cu cateva piese folclorice, pe scena, intrerupand recitalul Irinei Loghin si-a facut aparitia insusi C.V. Tudor. Intampinat cu urale si lozinca "Jos Basescu!", Vadim a pus punctul pe i: "Nu numai sa-l dam jos, dar sa-l bagam si la puscarie!".

Liderul PRM si-a inceput discursul de aproape 40 de minute laudandu-l pe "echilibratul" si "profesionistul" presedinte interimar Nicolae Vacaroiu. Apoi s-a dezlantuit impotriva lui Basescu pe care l-a catalogat "mafiot", "securist", "minicinos" si "hingher", pentru ca a omorat cainii vagabonzi din Bucuresti.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.