Presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, exclude o reconciliere cu un 'om politic fals si mincinos asa cum este Traian Basescu', se arata intr-un comunicat, transmis, ieri, de Rompres.
'In urma interesului manifestat de unii jurnalisti, referitor la o posibila incercare de reconciliere intre presedintele Partidului Conservator, senatorul Dan Voiculescu si Traian Basescu, Biroul de presa al PC precizeaza ca este exclus a se pune problema in acesti termeni. Nu poate exista o reconciliere intre presedintele Partidului Conservator si un om politic fals, mincinos, care nu da doi bani pe nimeni si nu cunoaste decat propriile sale interese, asa cum este Traian Basescu', precizeaza sursa citata.

Zilele trecute, presedintele PC, Dan Voiculescu, isi reitera intentia de a se confrunta in direct, de preferinta la televiziunea publica, cu presedintele suspendat Traian Basescu. Liderul PC mentiona ca ar dori ca dialogul in direct cu Traian Basescu sa aiba loc in seara zilei de 17 mai.'As dori ca dl. Basescu sa vada cum se comporta intr-un dialog civilizat un oligarh si un mogul, in comparatie cu un presedinte de stat', spunea Dan Voiculescu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.