Imaginatia politicienilor romani nu are limite atunci cind vine vorba de orchestrarea unor campanii murdare. Din momentul suspendarii presedintelui Basescu, romanii au asistat la scene penibile pline de acuze false si atacuri la persoana, lansate de o parte si de alta, au vazut cum aleile parcurilor sint decorate cu tepe dedicate parlamentarilor si cum acestea sint subtilizate la ceas de noapte.
Cu doar citeva zile inainte de referendum, clasa politica ne-a demonstrat inca odata, daca mai era cazul, ca, atunci cind interesele personale si de partid o cer, decenta si bunul-simt sint rapid inlocuite cu mitocania de cea mai joasa speta. Ieri, in Parlamentul Romaniei, institutie care pretinde respect, au circulat prezervative cu mesaje anti-Basescu. Acestea aveau pe ambalaj fotografia de campanie a presedintelui tinind ambele miini la gura si sloganul "Descarca-te! Spune-i DA!".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.