Principalele doua partide angrenate in batalia pentru referendum si-au mobilizat militantii pentru a merge din poarta in poarta s explice votul din 19 mai.
Pe ultima suta de metri de dinaintea referendumului, partidele si-au pus la punct planurile de lupta care includ campanii de convingere "din casa in casa", mitinguri uriase si lovituri de imagine aplicate adversarilor. Politicienii anunta ca va fi o saptamana agitata.

Conducerea PSD a decretat mobilizarea generala a militantilor din teritoriu pentru campania din ultimele zile de dinaintea referendumului. Pe 17 mai, social-democratii au pregatit un megamiting la Bucuresti, la care vor participa si alte formatiuni din coalitia anti-Basescu. "Va fi o saptamana agitata", au declarat surse din partid. Mircea Geoana a spus ca liderii si activistii PSD vor merge "la fiecare cetatean, din fiecare strada, din fiecare ulita, din fiecare bloc" pentru a le explica de ce trebuie sa voteze pentru demiterea lui Basescu. "Va fi probabil un scor strans, pe zi ce trece, sansele pentru «Da» vor creste", a afirmat presedintele PSD. Se pare ca unii dintre sefii de filiale au ales sa nu traga prea tare pentru campanie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.