Crin Antonescu, vicepresedinte al PNL, a cerut Executivului sa supravegheze activitatea prefectilor si subprefectilor in perioada campaniei ce precede referendumul.
"Este momentul sa ne exprimam ingrijorarea fata de ordinul de lupta dat de conducerea PD catre functionarii publici in frunte cu prefectii de extractie PD", a declarat Antonescu. Acesta i-a acuzat pe democrati ca sfideaza legea prin implicarea prefectilor care au fost membri PD in campania pro-Basescu. "Circulara, misiva, ordinul de lupta adresat functionarilor publici fosti PD-isti arata ca acesti oameni nu au nicio limita in a servi interesele partidului, care depinde de carmaciul lor, Traian Basescu", a adaugat liderul deputatilor liberali.

Antonescu reia acuzatii facute de catre Dan Voiculescu, ce a prezentat o "circulara" a PD catre unii prefecti, prin care li se cerea sa desemneze presedintii comisiilor electorale in functie de simpatiile lor fata de Basescu. Si PSD sustine ca prefectii se implica in campania presedintelui suspendat, acuzandu-i explicit pe Alin Tise, prefect de Cluj, pe Leonard Dan (Brasov) si pe Marinica Cazacu (Ialomita).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.