Noua formatiune politica de centru dreapta, numita probabil Uniunea Democrat Liberala sau Uniunea Populara, dupa cum anunta in ziarul "Curentul" Valeriu Stoica in urma cu cateva zile, o sa apara, cel mai probabil, pana la sfarsitul lunii august, astfel incat sa poata participa la alegerile europarlamentare.
Presedintele PLD, Theodor Stolojan, a anuntat ieri ca noua constructie va fi fundamentata pe democrati si liberal-democrati, dar ca sunt invitate si alte partide, ca PNtCD, fiind exclus insa PNG. "Noi am dori ca partidul sa castige alegerile europene, locale si parlamentare, deoarece Romania trebuie scoasa din starea in care se afla si modernizata. Cu domnii Geoana, Vadim, Tariceanu, Orban si Antonescu nu ajungem nicaieri", a spus Stolojan. in opinia liderului PLD, necesitatea unei astfel de constructii consta in crearea unei alternative la "politica bazata pe interese comandate de oligarhi, asociatii de tipul PSD-PNL, UDMR-PRM-PC".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.