Intr-un acces de sinceritate, senatorul PSD de Cluj, Vasile Dancu, a dezvaluit ieri presei, ce-i drept, cu alte cuvinte, ceea ce presa a dezvaluit mereu cititorilor, si anume ca omul de afaceri Corneliu Iacobov a fost client politic, nu numai membru al formatiunii aflate la putere. "Eu cred ca pozitia unui partid cand se afla la putere si cand se afla in opozitie fata de un membru acuzat de coruptie este usor diferita", a declarat Dancu, continuand: "Atunci cand esti la putere, trebuie sa reactionezi mai repede in a-l proteja, ca sa nu influentezi organele de ancheta". Pentru ca, apoi, Dancu sa lase jurnalistii masca: "Un partid de opozitie nu are cum sa-l apere, nu are nici un fel de imunitate politica cel care este cercetat de catre Parchet". Cand l-am intrebat pe senator daca isi da seama ca tocmai a spus ca un partid aflat la putere are cum sa influenteze cercetarile intr-un dosar, deputatul Vasile Puscas a incercat sa dreaga situatia si a raspuns in locul colegului sau: "Nu, nu are". Insa colegul nu a retractat.

De retinut ca, potrivit spuselor lui Ioan Rus, care a dezvaluit din discutiile de la Biroul Executiv Central, organizatia din Bacau a PSD are la dispozitie trei saptamani pentru a decide ce masuri se impun in cazul lui Iacobov.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.