Mostenitor al scaunului de la Transporturi, Ludovic Orban s-a dovedit a fi cel mai dur atacator al presedintelui
Bolnav de putere si paranoic. Asa l-au caracterizat liderii PNL pe Traian Basescu, dupa discursul de la sedinta de partid a democratilor. Primul a iesit la atac vechiul dusman al presedintelui suspendat, ministrul Transporturilor Ludovic Orban, care a sustinut ca Basescu este "intr-un adevarat delir paranoic" si ca, din aceasta cauza, nu isi va putea relua atributiile de sef al statului. "Nu ne permitem sa continue un razboi inca doi ani de zile, un razboi care nu-i va face bine nici lui Traian Basescu, nici PNL si, in primul rand, Romaniei. Traian Basescu, in starea in care se gaseste, este incapabil sa-si exercite atributiile de presedinte al Romaniei", a mai spus Orban, adaugand ca "singurii care l-ar mai putea trata pe Basescu sunt romanii", care sa-l trimita, pe 19 mai, in concediu medical.

Ministrul a sustinut, apoi, ca in spatele campaniei sutinute de PD pentru Traian Basescu s-ar afla lucratori, fosti si actuali, ai serviciilor de informatii: "Eu ii cunosc pe cei de la PD. Nu au ei prea mult caracter. (...) Ne-au tras-o de fiecare data cand au avut ocazia, dar nu au capacitatea de a genera o astfel de campanie. In spatele acestei campanii se afla alte structuri. Este evident o campanie de dezinformare, de manipulare, o campanie care incearca sa induca niste idei false. (...) Sunt oameni scosi din serviciile de informatii, pentru ca altfel nu se poate explica o asemenea campanie".


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.