Democratii vor sa afiseze instructiuni in fiecare cabina de vot.
Liderii PD din teritoriu au primit instructiuni exacte privitoare la rolul lor in sustinerea presedintelui Traian Basescu la referendumul din 19 mai. Simbata, la sedinta Consiliului National de Coordonare, organizatiile PD au fost insarcinate sa explice clar electoratului cum sa voteze impotriva demiterii lui Basescu. Democratii intentioneaza chiar sa ceara Biroului Electoral Central sa posteze in toate cabinele de vot un afis explicit cu instructiuni de vot. "Intrati in dispozitiv! Spuneti romanilor adevarul despre suspendarea presedintelui Traian Basescu", si-a indemnat colegii presedintele executiv al PD, Adriean Videanu.

In unanimitate, cei peste 1.500 de democrati prezenti la sedinta de la Teatrul National au votat o rezolutie de sustinere "totala" a lui Traian Basescu. Textul rezolutiei democrate cere demisia guvernului Tariceanu II si dizolvarea Parlamentului dupa referendumul pentru demiterea presedintelui. "Dizolvarea Parlamentului celor 322 si convocarea cit mai grabnica a alegerilor anticipate constituie solutia morala pentru a pune capat acestei crize", se arata in textul rezolutiei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.