Vicepresedintele PD Radu Berceanu a lansat o teorie care, prin realismul ei, poate sa dea fiori reci liberalului Ludovic Orban. Ridicat din scaunul obscur de viceprimar al Capitalei, numit sef al campaniei PNL, care si-a fixat ca obiectiv demiterea lui Traian Basescu, propulsat ministru al transporturilor cu ocazia reconstituirii - din ramasite - a guvernului Tariceanu, Ludovic Orban parea calauzit de acum inainte de o stea stralucitoare. Instalarea sa ca sef al ofensivei anti-Basescu a aparut justificata de repetatele manifestari vocale in aceasta directie.

Problema, pe care a sesizat-o Radu Berceanu, sta in aceea ca Orban nu a fost dorit in echipa de conducere. "Conducerea PNL stie deja ca majoritatea populatiei va vota demiterii lui Traian Basescu. Acest esec trebuie sa aiba un responsabil si acesta a fost deja ales: Ludovic Orban.

Cu atat mai mult cu cat, din toate sondajele de opinie, reiese ca majoritatea simpatizantilor PNL sunt impotriva demiterii presedintelui Basescu", a spus Radu Berceanu. in privinta numirii acestuia in fruntea Transporturilor, vicele pedist a declarat ca la inceput a crezut ca ea este urmare a obsesiei lui Orban de a cauta ceva compromitator la adresa lui Basescu, insa acum exista o alta interpretare a intereselor liberale.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.