Vulnerabilitatile lui Basescu

Premierul Tariceanu si liderii PNL au pus la punct o strategie electorala agresiva din care nu lipsesc subiectele extrem de sensibile pentru presedintele-suspendat Traian Basescu: dosarul "Flota", casa din Mihaileanu, Elena Udrea si "grupul de la Golden Blitz".

"Premierul Tariceanu ne-a indemnat sa fim activi in mass-media si sa demontam termenii de "oligarhi" si "moguli" utilizati de presedintele Basescu. El ne-a spus sa sustinem ca discursul populist al lui Basescu este menit sa ameteasca atentia electoratului si s-o directioneze spre alte probleme decat cele de care se face vinovat: dosarul Flota, Elena Udrea si grupul de la Golden Blitz, casa din Mihaileanu", ne-au precizat surse din conducerea PNL care au insistat ca liberalii vor pune accent pe aceaste probleme in perioada imediat urmatoare.

Tariceanu nu vrea mitinguri

De asemenea, sursele ne-au explicat ca Tariceanu, impreuna cu strategii liberali Orban si Motreanu, au hotarat ca PNL sa nu organizeze mitinguri anti-Basescu sau contra-manifestatii. Acestea ne-au spus ca liderii liberali se tem ca PNL sa nu stranga la mitinguri destui participanti, asa cum a reusit PSD, si ca eventualele manifestatii sa nu aiba efect de bumerang si sa se intoarca impotriva partidului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.