Micii si berea trec misterios prin conturile organizatiei lui Marian Vanghelie.
PSD a bagat mina adinc in buzunar pentru organizarea evenimentului de 1 Mai. Nimeni nu pare sa stie exact cit a costat avalansa de mici cu bere care s-a revarsat marti peste romani in Parcul Izvor. Nici macar Doru Giugula, seful dispozitivului, nu stie. Asa zice el. Calcule estimative se pot face insa. S-au oferit: 10.000 de tricouri cu furnicute, 5.000 de sepci, 10.000 de tichete gratis (patru mici plus o bere), cinci minute de artificii, opt ore de concert live si playback. Apoi au fost serviciile (toalete ecologice, salvari, utilitati, curatenie etc.). Am incercat sa punem cap la cap toate aceste cheltuieli vorbind cu mai multi reprezentanti ai PSD implicati in organizarea evenimentului.

Am aflat astfel ca un tricou a fost achizitionat cu 3,5 euro plus TVA. Sepcile - trei euro bucata. Tichetele gratis cu mici (11.000 de euro) si bere (8.800 de euro) insumeaza aproape 20.000 de euro. Artificiile au costat undeva intre 3.000 si 4.000 de euro. Cu plata artistilor care au cintat pe scena din Parcul Izvor lucrurile nu sint foarte clare, acestia nedorind sa confirme oficial cifrele vehiculate dinspre PSD. Din informatiile noastre, concertul i-a costat pe pesedisti 15.000 de euro. La care se adauga 5.000 de euro pentru scena, sonorizare si lumini. Au fost si alte cheltuieli. Spre exemplu, chiria pentru toaletele publice (100 la numar), dar si pentru intretinerea lor a fost de circa 1.000 de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.