Angela Bogea, presedinte al peremistilor bacauani, dar si vicepresedinte al Consiliului Judetean Bacau, a facut public faptul ca "spaga" pentru un fotoliu de parlamentar se cifreaza la aproximativ 100.000 de euro. Ea nu a vrut sa faca public numele persoanei care s-a aratat dispusa sa plateasca suma, cu atat mai mult cu cat, sustine subordonata lui Vadim Tudor, oferta a fost refuzata.

Un fotoliu de parlamentar ar putea costa, in conditiile in care acestea sunt cele mai ravnite functii de politicienii locali, peste trei miliarde de lei. Adica, aproximativ 100.000 de euro. Daca pana acum existau doar zvonuri despre sumele vehiculate pentru obtinerea unui loc bun pe liste, de data asta, unul dintre politicienii locali bacauani si-a luat inima in dinti si a recunoscut ca partidele pot percepe "cotizatii" grase pentru onoarea de a fi numit deputat sau senator. "A venit la mine o persoana si mi-a spus ca da 100.000 de euro, dar pentru banii acestia vrea un loc de deputat. Insa, in partidul nostru nu e loc de asa ceva si am refuzat-o", a spus Angela Bogea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.