Vasile Dincu neaga informatia ca Grupul de la Cluj ii cere lui Mircea Geoana sa-si asume responsabilitatea pentru eventualul esec al actiunii de demitere a lui Basescu.

Vicepresedintele PSD Vasile Dincu (foto) sustine ca nu a existat si nu exista nici o intentie sau actiune a Grupului de la Cluj de a-l responsabiliza doar pe Mircea Geoana in raport cu rezultatele referendumului de demitere a presedintelui, informeaza MEDIAFAX. "Responsabilitatea apartine tuturor membrilor conducerii, nu doar presedintelui partidului. Nimeni nu l-a responsabilizat si nu il poate responsabiliza doar pe unul dintre membrii echipei de conducere pentru o astfel de actiune decisa de partid", a afirmat Dincu. El confirma informatia privind evaluarea performantei actualei echipe de conducere intr-un viitor congres, care ar putea sa aiba loc dupa alegeri.

Vasile Dincu, care-si asuma, in mod oficial, titulatura "Grupul de la Cluj", a calificat informatiile publicate ieri de "Cotidianul" ca fiind "incercari de planificare politica si de subminare a PSD".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.