Presedintele interimar Nicolae Vacaroiu a decis sa renunte la calitatea de membru al Partidului Social Democrat pe perioada exercitarii mandatului de sef al statului, se arata intr-un comunicat transmis, ieri, de Administratia Prezidentiala.

"Nicolae Vacaroiu a transmis, imediat dupa incheierea procedurii constitutionale de suspendare a presedintelui ales al Romaniei, Traian Basescu, o notificare presedintelui PSD, Mircea Geoana, prin care a facut cunoscuta decizia sa de incetare a calitatii de membru al PSD pe perioada exercitarii mandatului de presedinte interimar al Romaniei", precizeaza sursa citata.

Presedintele interimar preciza, inca de sambata trecuta, ca nu va mai participa la actiunile politice ale PSD, deci nu mai face politica PSD pe aceasta perioada de 30 de zile. In opinia lui Nicolae Vacaroiu, acesta este un lucru firesc, un lucru normal. "Asa cum prevede Constitutia si asa ne vom comporta. (...) Nu mergem la Cotroceni sa facem politica", a explicat Vacaroiu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.