Fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei, a declarat, in urma cu cateva zile, pentru cotidianul olandez NRC Handelsblad, ca se gandeste sa plece din tara.
"PD mi-a cerut sa ma alatur lui Traian Basescu, dar eu ma gandesc mai degraba sa plec din tara", a fost declaratia-soc a fostului ministru al Justitiei. Reporterul cotidianului olandez, care face si o relatare a interviului pe care i l-a luat fostului ministru, povesteste ca s-a intalnit, intr-o cafenea din Bucuresti, cu o Monica Macovei "vizibil afectata, cu cearcane sub ochi si o privire chinuita". "Sunt moarta de oboseala, in plus, ma intreb, ce-a mai ramas sa fac eu in aceasta tara?", se confeseaza Macovei ziaristului. Fostul ministru roman al Justitiei ii spune ziaristului olandez ca in ultimele luni nu a mai putut conta decat pe sprijinul presedintelui Basescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.