Presedintele Partidului Popular Crestin Democrat (PPCD), Gheorghe Ciuhandu, a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca in ultima vreme a primit mai multe amenintari cu moartea dupa scandalul iscat de transformarea PNTCD in PPCD.
"De cateva zile primesc pe telefon amenintari cu moartea. Ma ameninta pe mine si familia mea. Spun ca vin sa-mi dea foc la casa sau imi sparg sediul partidului", a declarat Ciuhandu. Liderul PPCD a spus ca i-ar da in judecata pe acesti indivizi, dar ca timpul nu ii permite "sa alerge" prin procese si nici nu doreste sa se coboare la nivelul lor. Ciuhandu a mai spus ca nu se va adresa Parchetului si nici SRI-ului, deoarece a apelat candva la aceste institutii si nu s-a intamplat nimic.

Liderul PPCD a mai spus ca amenintari similare a primit si in momentul in care Primaria Timisoara a decis sa demoleze cateva palate tiganesti construite ilegal. Dupa fuziunea URR cu PNTCD au ramas pe dinafara doua formatiuni mici (PCD) si (PBND) care au inceput procedurile de inregistrare la Tribunalul Bucuresti a denumirii de PPCD, adica Polul Popular Crestin-Democrat, in incercarea de a opri schimbarea denumirii PNTCD.
"Miscarea PCD si PBND vine in urma reticentelor noastre de a mai negocia cu aceste formatiuni, atat timp cat nu am vazut ca PCD sa fi luat vreun vot in alegerile generale, ba mai mult decat atat si-a anuntat fuziunea cu un alt partid dubios (Partidul Noua Democratie, n.r.) condus de un consilier al lui Ion Iliescu, in timp ce PBND a intrat in Parlament pe listele PRM.", a mai spus Ciuhandu.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.